Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ποδοσφαιρόφιλο app για το VW Golf

Νέο ποδοσφαιρόφιλο app για το VW Golf

Η γερμανική φίρμα προσφέρει για τη νέα όγδοη σειρά του Golf μια νέα εφαρμογή η οποία φροντίζει να κρατά ενήμερους ανά πάσα στιγμή τους λάτρεις του βασιλιά των σπορ.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία των έξυπνων εφαρμογών είναι πραγματικά απεριόριστες και μπορούν να προσαρμοστούν κυριολεκτικά σε κάθε προτίμηση και κάθε ανάγκη.

Την ανάγκη των ποδοσφαιρόφιλων να παρακολουθούν την επίδοση της αγαπημένης τους ομάδας αλλά και την εν γένει πορεία της αγώνων ανά πάσα στιγμή και όχι απαραιτήτως με τον παραδοσιακό τρόπο του ραδιοφώνου σκέφτηκε να καλύψει η VW εξελίσσοντας μια νέα εφαρμογή.

Το We Score app όπως ονομάζεται είναι διαθέσιμη από το μενού του In-Car Shop και εμφανίζει στην οθόνη του infotainment σε πραγματικό χρόνο το σκορ των εν εξελίξει ποδοσφαιρικών αγώνων.

Σύμφωνα με την VW o τρόπος απεικόνισης των αποτελεσμάτων έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην λειτουργεί διασπαστικά για την προσοχή του οδηγού.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα infotainment Discover Pro και Discover Media της όγδοης γενιάς του Golf και φυσικά προϋποθέτει τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Στη Βρετανία όπου η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εμφάνιση των αποτελεσμάτων για έως και τέσσερις ομάδες από την Premier League και το EFL Championship, δηλαδή από τις δύο κορυφαίες κατηγορίες αλλά και μέσω μιας αντίστοιχης επιλογής να παρακολουθούν διοργανώσεις όπως το Europa League και το Champions League.

Πλην των αποτελεσμάτων των αγώνων, ο χρήστης μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στους βαθμολογικούς πίνακες των πρωταθλημάτων αλλά και σχετικές ειδήσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Αξίζει να σημειωθεί, επιπλέον ότι ο οδηγός μπορεί να αλλάξει τις επιλογές του και να χειριστεί την εφαρμογή μέσω φωνητικών εντολών ενώ η αλλαγή του σκορ ανακοινώνεται και φωνητικά από το app, έτσι ο οδηγός δεν χρειάζεται απαραιτήτως να κοιτάζει συνεχώς την οθόνη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024