Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραυματίστηκε ο Τσιτσιπάς – Τρόμαξε ο πατέρας του

Τραυματίστηκε ο Τσιτσιπάς – Τρόμαξε ο πατέρας του

Ο Ελληνας τενίστας στην προσπάθειά του να βγάλει ένα βολέ έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε – Αμέσως ο πατέρας του έτρεξε στο σημείο για να δει τι έχει ο γιος του

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο πρώτο Masters της φετινής σεζόν.

Το Νο.5 του κόσμου και Νο.2 του ταμπλό μετά την εξαιρετική πορεία του στο Ακαπούλκο, ταξίδεψε στο Μαϊάμι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Στέφανος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τα δίνει όλα ακόμα και στις προπονήσεις. Στη χθεσινή μάλιστα παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά από τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε, όταν προσπάθησε να προλάβει μια μπάλα στη δεξιά του πλευρά. Ο Τσιτσιπάς στην προσπάθειά του να βγάλει ένα βολέ, έκανε βουτιά και έπεσε άτσαλα στο έδαφος.

Ο φυσιοθεραπευτής του Στέφανου, Ζερόμ Μπιάνκι, στην αρχή αστειεύτηκε, λέγοντας ότι ο Ελληνας τενίστας «το παίζει, θέλει να πάει σπίτι», αλλά ο Τστισιπάς συνέχισε να βρίσκεται στο έδαφος, με τον πατέρα του και προπονητή του να σπεύδει στο σημείο για να δει τι έπαθε ο γιος του.

Δεν φαίνεται πάντως ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός, με τον Στέφανο να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στη διοργάνωση. Ο Τσιτσιπάς θα περάσει bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κέβιν Αντερσον-Τιάγκο Μοντέιρο.

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση του Στέφανου:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024