Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις Αμπιντάλ για Μέσι, Ποκετίνο, Νεϊμάρ και Βαλβέρδε

Αποκαλύψεις Αμπιντάλ για Μέσι, Ποκετίνο, Νεϊμάρ και Βαλβέρδε

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ερικ Αμπιντάλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφορικά με τις περιπτώσεις των Μέσι, Ποκετίνο, Νεϊμάρ και Βαλβέρδε

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ, μίλησε για την θητεία του ως τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, στην εφημερίδα «Telegraph». Ο Γάλλος παλαίμαχος, υποστήριξε πως ήθελε τον Ποκετίνο στους «μπλαουγλκράνα» αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και τέλος, αποκάλυψε γιατί έφυγε ο Νεϊμάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους Βαλβέρδε και Ποκετίνο: Τον Δεκέμβριο του 2018, μετά από μία ανάλυση που είχα κάνει, πρότεινα να αντικαταστήσουμε τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Είπα στον πρόεδρο πως πρέπει τώρα να πάρουμε την απόφαση. Μου είπε πως δεν είναι εύκολο γιατί είχε αποφασίσει να ανανεώσει την συνεργασία μαζί του, κάτι που έγινε δύο μήνες αργότερα. Σεβάστηκα την απόφαση του.

Όταν έφυγε ο Βαλβέρδε, ο Ετιέν, ο Αλέγκρι, ο Τσάβι ήταν υποψήφιοι, αλλά η πρώτη μου επιλογή ήταν ο Ποκετίνο. Δεν με ενδιέφερε η πολιτική, υπήρχαν ενστάσεις γιατί ήταν παλιότερα στην Εσπανιόλ. Ήθελα τον καλύτερο και για μένα ήταν ο καλύτερος»

Για τον Μέσι: «Θα πω απλά πως ποτέ δεν αφήνω τους παίκτες να διώξουν τον προπονητή. Ένιωθα καλά γιατί ήταν ο μοναδικός παίκτης που μπορούσε να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο σε μένα, με σεβασμό. Κατάλαβα πως ο Μέσι ως αρχηγός της ομάδας ήθελε το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα, αλλά ποτέ δεν είπα πως μου ζήτησε να διώξω τον προπονητή.

Δεν υπάρχει κάτι να διορθώσω στην σχέση μου μαζί του, γιατί από την μεριά μου δεν έχει αλλάξει. Από την δική του δεν ξέρω. Για μένα το θέμα έχει λήξει. Ανταλλάξαμε μηνύματα για να ξέρει πως σκέφτομαι.»

Για τον Νεϊμάρ: «Δέκα μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, πήγα στο Παρίσι και μίλησα με τον Λεονάρντο (αθλητικός διευθυντής της Παρί). Αν δεν είχαμε υπογράψει τον Γκριεζμάν, είμαι 100% σίγουρος πως θα κλείναμε τον Νεϊμάρ. Δεν είχε να κάνει ποιος είναι ο καλύτερος από τους δύο, αλλά ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος για την ομάδα. Ο πρόεδρος τελικά αποφάσισε πως ήθελε τον Γάλλο. Ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ήταν πως έχει δικαστική διαμάχη με την ομάδα, οπότε δεν θα ήταν εύκολο να προχωρήσει του Βραζιλιάνο.»

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024