Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει: «Πολλά τα περιστατικά με UFO»

Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει: «Πολλά τα περιστατικά με UFO»

Ο πρώην Διευθυντής Εθνικής Νοημοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, είπε στο Fox News πως οι δορυφόροι των ΗΠΑ έχουν καταγράψει περισσότερα φαινόμενα από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας

Στην αποκάλυψη ότι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO- είναι «πολύ περισσότερα» απ’ ότι έχουν δημοσιοποιηθεί προχώρησε αμερικανός αξιωματούχος.

Ο πρώην Διευθυντής Εθνικής Νοημοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, είπε στο Fox News πως οι δορυφόροι των ΗΠΑ έχουν καταγράψει περισσότερα φαινόμενα από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

«Ειλικρινά, υπάρχουν πολλά περισσότερα περιστατικά απ’ ό,τι έχουν δημοσιοποιηθεί» δήλωσε συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Guardian.

Έχουν αποχαρακτηριστεί

Ο Ράτκλιφ πρόσθεσε πως «μερικά από αυτά έχουν αποχαρακτηριστεί. Και όταν μιλάμε για περιστατικά, μιλάμε για αντικείμενα που εθεάθησαν από πιλότους του πολεμικού ναυτικού ή της πολεμικής αεροπορίας ή από δορυφόρους».

Διευκρίνισε ότι τα αντικείμενα αυτά εμπλέκονται σε ενέργειες που «είναι δύσκολο να εξηγηθούν, με την τεχνολογία που έχουμε τώρα ή μπορεί να ταξιδεύουν με ταχύτητες που υπερβαίνουν το φράγμα του ήχου χωρίς να προκαλούν ηχητική έκρηξη».

Νέα έκθεση

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι αναμένεται μέχρι τις αρχές Ιουνίου μία έκθεση που θα περιγράφει λεπτομερώς τι έχει παρατηρήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η εν λόγω έκθεση θα εκδοθεί από το Υπουργείο Άμυνας και τις υπηρεσίες πληροφοριών. Όπως εξηγεί, όταν εντοπίζεται ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, οι ειδικοί προσπαθούν να το αποδώσουν είτε σε καιρική διαταραχή είτε σε κάποιο άλλο θέμα ρουτίνας.

«Κάποιες φορές αναρωτιόμαστε εάν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι πιο μπροστά απ’ ό,τι είχαμε σκεφτεί ή καταλάβει. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά δεν έχουμε μία καλή εξήγηση» αναφέρει.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024