Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο δρόμος του Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό του Miami Open

Ο δρόμος του Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό του Miami Open

Ο Στέφανος, Νο. 5 στον κόσμο και Νο.2 στο ταμπλό, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αντερσον ή Μοντέιρο

Από το Ακαπούλκο στο Μαϊάμι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την εξαιρετική πορεία στο μεξικάνικο τουρνουά, στο οποίο έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό αλλά ηττήθηκε από τον Ζβέρεφ, βρίσκεται στο Μαϊάμι και μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο πρώτο Masters της φετινής σεζόν.

Ο Ελληνας τενίστας, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.2 του ταμπλό, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κέβιν Αντερσον – Τιάγκο Μοντέιρο, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (22/3).

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και περάσει στον τρίτο γύρο πιθανότατα θα βρει στον δρόμο του τον Κέι Νισικόρι, ενώ στον τέταρτο γύρο είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ.

Εάν τα καταφέρει απέναντι στον Αυστραλό και πάρει το εισιτήριο για την τελική 8άδα της διοργάνωσης, είναι πιθανό να κοντραριστεί με τον Καναδό, Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ στα ημιτελικά η διαδρομή του Ελληνα τενίστα διασταυρώνεται με αυτή του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό είναι τα Νο. 1 και Νο.3 του ταμπλό, Ντανιήλ Μεντβέντεφ και Σάσα Ζβέρεφ, όπως επίσης και οι Γιάνικ Σίνερ, Κάρεν Κατσάνοφ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Νταβίντ Γκοφέν.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024