Θα μας απασχολήσει πολύ η ιστορία του μικρού Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια γύρω από αυτό το θέμα θα είναι καταιγιστικές

Θα μας απασχολήσει πολύ η ιστορία του μικρού Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια γύρω από αυτό το θέμα θα είναι καταιγιστικές.

Ο Νικηφόρος κάνει κόλαση τη ζωή της Ασημίνας

Ο Νικηφόρος εξοντώνει την Ασημίνα με το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο. Ο πόλεμος κορυφώνεται…

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να της διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση. Εκεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Μυρσίνη.

Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, η Μυρσίνη παίρνει τον μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρηδων, στις Άγριες Μέλισσες.

Το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Ακολουθεί κακός χαμός σε όλο το Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό βυθίζει τις τρεις αδελφές σε απόγνωση. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες, ακόμη και η Αγορίτσα. Ο μικρός Σέργιος αντιδρά πάρα πολύ άσχημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr