Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: Ο Πάνος Μεταξόπουλος παραδέχτηκε ότι καβάλησε το καλάμι όταν...

House of Fame: Ο Πάνος Μεταξόπουλος παραδέχτηκε ότι καβάλησε το καλάμι όταν…

Ο Φώτης Μεταξόπουλος μετά από μακρά απουσία από την τηλεόραση φέτος επέστρεψε δυναμικά για να διευθύνει τη μουσική ακαδημία του House of Fame

Ο Φώτης Μεταξόπουλος μετά από μακρά απουσία από την τηλεόραση φέτος επέστρεψε δυναμικά για να διευθύνει τη μουσική ακαδημία του House of Fame.

Ο χορογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν στην οποία αναφέρθηκε στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα αλλά και στην εποχή που είχε «καβαλήσει» το καλάμι.

«Παραμυθιάστηκες» ποτέ;

Όταν ήμουν μικρός το έκανα, «παραμυθιάστηκα», νόμιζα πως κάτι έκανα, ότι ήμουν κάποιος, ότι είχα φτάσει, κι ότι είχα κάνει κάτι σημαντικό, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, τόσο καταλάβαινα ότι δεν είχα κάνει τίποτα.

«Καβάλησες καλάμι», όπως συνηθίζουμε να λέμε;

Κανονικά, νομίζω ότι όλοι κάποια στιγμή θα το καβαλήσουμε. Ξεκινάς να μη φέρεσαι φυσιολογικά, αλλά όταν το είδα, η ίδια η ζωή μου το αναίρεσε…

«Καβάλησες καλάμι» και σε γείωσε η ίδια η ζωή;

Με γείωσε από το επόμενο δευτερόλεπτο. Όταν ήμουν στο Ευρωπαϊκό Μπαλέτο, μου έδωσαν να χορέψω πρώτο ρόλο, μεγάλη υπόθεση, ένιωσα Θεός, μ’ έβαλαν σε δικό μου καμαρίνι, κι η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 52 χορευτές. Αφού χόρεψα και τελείωσε η παράσταση, δεν έχω καταλάβει τίποτα, είμαι σε άλλη φάση, πετάω στον ουρανό, όμως στο τέλος άκουσα 5 παλαμάκια. Αυτό συνέβη γιατί ήταν άδειο τελείως το θέατρο, είχε 15 άτομα μόνο, δεν υπήρχε κόσμος. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο μικρά και γελοία είναι όλα. Νόμιζα ότι θα με χειροκροτούσαν 1 .500 άτομα και με χειροκρότησαν 10 άτομα, από τους οποίους οι 8 ήταν από ένα γηροκομείο. Το γείωμα ήταν τέτοιο που δεν είχα άλλη ευκαιρία, ήταν η μοναδική που νόμιζα ότι κάτι έκανα, κι από εκείνη την ημέρα πάτησα κανονικά στη γη. Όλα είναι ένα τίποτα, δυστυχώς.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024