Γεμάτο εντάσεις ήταν το τέταρτο live concert της μουσικής ακαδημίας House of Fame

Με ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη το οποίο αφιέρωσε στη γιαγιά του επέλεξε να εμφανιστεί στο τέταρτο Live του House of Fame o Στέφανος ο οποίος είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος ακούγοντάς τον, σχολίασε πως θα έπρεπε να κάνει καλύτερη επιλογή και να αφήσει για λίγο κατά μέρος τους συναισθηματισμούς.

Αυτό το σχόλιο ενόχλησε ιδιαίτερα τον Πάνο Μεταξόπουλο που πήρε τον λόγο και είπε, “Κι εμείς κλαίγαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο, να του πω ότι είναι καλλιτέχνης, ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό που έκανε πάνω στη σκηνή, χαίρομαι που το αφιέρωσε στη γιαγιά του, να του πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας καλλιτέχνης βρίσκει μια αφορμή για να εκφράσει αυτό που νιώθει κύριε Αρσενάκο και όχι για οποιαδήποτε αδερφή ή δεν ξέρω τι είπατε πριν.

Ειλικρινά δεν ξέρω πως να εκλάβω αυτό που είπατε πριν. Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, δε με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτόν πρέπει να σκύβετε το κεφάλι. Έγινα κατανοητός;”

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

“Aπόλυτα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι είναι θεμιτό ένας καλλιτέχνης να αφιερώνει ένα τραγούδι όπου θέλει. Είμαστε όμως σε μια ακαδημία, σε έναν διαγωνισμό και καλό είναι να επιλέγουν πιο βατά τραγούδια για να παραμείνουν. Δεν είναι σωστό να φύγουν παιδιά που έχουν ταλέντο, που έχουν ψυχή για μια λάθος επιλογή. Θεωρώ ότι ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς απλά πρέπει να έχει άλλο κριτήριο… Είπα να επιλέγει σωστά για να παραμείνει”.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο :

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr