Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame : Μεταξόπουλος εναντίον Αρσενάκου - «Πρέπει να σέβεστε...»

House of Fame : Μεταξόπουλος εναντίον Αρσενάκου – «Πρέπει να σέβεστε…»

Μία ατάκα του Γιώργου Αρσενάκου στον Στέφανο προκάλεσε τον εκνευρισμό του Πάνου Μεταξόπουλου, ο οποίος όταν ήρθε η σειρά του εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του μουσικού παραγωγού

Μία ατάκα του Γιώργου Αρσενάκου στον Στέφανο προκάλεσε τον εκνευρισμό του Πάνου Μεταξόπουλου, ο οποίος όταν ήρθε η σειρά του εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του μουσικού παραγωγού.

Ο παίκτης ερμήνευσε τα «Σχοινιά» του Παντελή Παντελίδη στο live του House of Fame έχοντας αρκετές στην ερμηνεία του γεγονός που σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος λέγοντάς του πως δεν έπρεπε να επιλέξει το συγκεκριμένο τραγούδι μόνο και μόνο για να το αφιερώσει στη μητέρα ή την αδελφή του μιας και δεν του ταίριαζε καθόλου.

Αυτά ήταν και τα λόγια που έβγαλαν τον χορογράφο έξω από τα ρούχα του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο από την καρδιά μου γι΄αυτό που έκανε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το αφιέρωσες στη γιαγιά σου. Χαίρομαι που ένας καλλιτέχνης βρίσκει μία αφορμή για να εκφράσει αυτό που νιώθει κύριε Αρσενάκο κι όχι για οποιαδήποτε αδερφή του είπατε πριν. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να εκλάβω αυτό που είπατε πριν. Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε χίλια φάλτσα δεν με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε αλλά αν μη τι άλλο μπροστά του θα πρέπει να σκύψετε τι κεφάλι σας. Έγινα κατανοητός;».

«Εγώ είπα ότι είναι θεμιτό ένας καλλιτέχνης να αφιερώνει ένα τραγούδι στην αδελφή ή τη μαμά του αλλά είμαστε σε έναν διαγωνισμό» απάντησε φανερά ενοχλημένος ο κριτής.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024