Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους και την βάφτιση της κόρης τους ελπίζοντας ότι η πανδημία δεν θα ανατρέψει τα σχέδιά τους
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους και την βάφτιση της κόρης τους ελπίζοντας ότι η πανδημία δεν θα ανατρέψει τα σχέδιά τους.
Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε σκοπό να παντρευτεί πέρυσι αλλά τα περιοριστικά μέτρα κατά του κοροναϊού δεν το επέτρεψαν.
Η Ελένη Χατζίδου, μιλώντας στην εφημερίδα “Real”, αποκάλυψε ότι ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους έχουν δρομολογηθεί και εφόσον η πανδημία το επιτρέψει, θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η τραγουδίστρια έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για τα δύο μυστήρια, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε βάσει πλάνου.
«Για μία ακόμα φορά είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε τα σχέδια του γάμου μας και της βάφτισης της κόρης μας. Πλέον ο Ετεοκλής και εγώ είμαστε σίγουροι πως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, μέχρι τον Μάιο δεν θα έχουμε εικόνα για τα μέτρα που θα ισχύσουν στους γάμους για τον Ιούνιο. Πιστεύουμε ότι όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τον Σεπτέμβριο και πολύ καλύτερα. Θα βαφτίσουμε την κόρη μας και θα παντρευτούμε στις 4 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Ονείρων σε κλειστό κύκλο. Νονοί της μικρής θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Άντι Γιαννοκοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή» ανέφερε η τραγουδίστρια.
Η ίδια αποκάλυψε ότι το «νυφικό θα είναι δημιουργία του Stylianou. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή».
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
- Σε φρεγάτα «Κίμων» και Μέγαρο Μαξίμου ο Μακρόν – Τα μηνύματα που έστειλε από την Αθήνα
- Η άνθιση του τουρισμού των λουλουδιών: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί του 2026
- World Press Photo 2024: Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν την εποχή μας
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αντιπυρική περίοδος 2026: Πολύ βρεγμένο χώμα, ένα φιλόδοξο νομοσχέδιο και άλυτα ακόμα ζητήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442