Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόκαρε τη Γιουβέντους η Μπενεβέντο (0-1), νίκες για Λάτσιο και Σαμπντόρια

Σόκαρε τη Γιουβέντους η Μπενεβέντο (0-1), νίκες για Λάτσιο και Σαμπντόρια

Η Μπενεβέντο σόκαρε τη Γιουβέντους μέσα στην έδρας της και έφυγε με το διπλό επικρατώντας 0-1 της «Μεγάλης Κυρίας» – Με νίκες συνέχισαν Λάτσιο και Σαμπντόρια απέναντι σε Ουντινέζε και Τορίνο αντίστοιχα.

Η 28η αγωνιστική της Seria A συνεχίζεται σήμερα (21/3) με τέσσερα παιχνίδια να ολοκληρώνονται και δύο ακόμα να απομένουν ώστε να κλείσει η βραδιά. Η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στο Τορίνο, όπου η Μπενεβέντο νίκησε 0-1 τη Γιουβέντους, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν τόσο η Λάτσιο της Ουντινέζε, όσο και η Σαμπντόρια της Τορίνο.

Γιουβέντους-Μπενεβέντο 0-1

Η Μπενεβέντο έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας της Γιουβέντους με σκορ 0-1 εκτός έδρας, σοκάροντας του Μπιανκονέρι, που έχασαν έδαφος στο κυνήγι των δύο ομάδων του Μιλάνο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χώρισε τους δύο αντιπάλους σημείωσε ο Γκάιχ στο 69ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.

Ουντινέζε-Λάτσιο 0-1

Η Λάτσιο πήρε το διπλό στο Φρίουλι νικώντας την Ουντινέζε 0-1 και συνεχίζει να μένει στο κυνήγι της Ρόμα με στόχο ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας σεζόν.

Σκόρερ για τους Λατσιάλι ήταν ο Μάρουσιτς, που σημείωσε το γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 37′, δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Σαμπντόρια-Τορίνο 0-1

Η Σαμπντόρια υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα στην Τορίνο, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0, παραμένοντας στη μέση της βαθμολογίας, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να είναι χαμηλά.

Ο Καντρέβα ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ που πέτυχε, νωρίς στο ματς, στο 25ο λεπτό, έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Γένοβας, βάζοντας κι άλλα προβλήματα στους αντιπάλους του.

Τέλος, στο παιχνίδι που ξεκίνησε πρώτο χρονικά, η Αταλάντα νίκησε με σκορ 2-0 εκτός έδρας τη Βερόνα, χάρη στα γκολ των Μαλινόφσκι στο 33′ και του Ζαπάτα στο 42′.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024