Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τούμπα

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τούμπα

Με τον Χρήστο Αλμπάνη στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Χρήστος Αλμπάνης, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά και οι Τάνκοβιτς και Μπακάκης.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης».

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024