Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερατσίνι : Συνελήφθη 40χρονος για ληστείες σε περίπτερα της περιοχής του Πειραιά

Κερατσίνι : Συνελήφθη 40χρονος για ληστείες σε περίπτερα της περιοχής του Πειραιά

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις ληστειών σε βάρος υπαλλήλων περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών

Στη σύλληψη ενός 40χρονου στο Κερατσίνι, που φέρεται να διέπραττε ληστείες σε περίπτερα του Πειραιά, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Ο 40χρονος στις 12/3 αποπειράθηκε να ληστέψει με την απειλή περιστρόφου πεζό στο Κερατσίνι, με τον παθόντα να αντιστέκεται και το δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν αμέσως στο σημείο, αναζήτησαν το δράστη, τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Στην κατοχή του βρέθηκε περίστροφο ρέπλικα.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας προέκυψε ότι ο 40χρονος, από τις αρχές Μαρτίου του 2021, μετέβαινε πεζός πρωινές ώρες σε περίπτερα και, προσποιούμενος τον πελάτη, αφού ζητούσε ένα πακέτο τσιγάρα, στη συνέχεια με την απειλή περιστρόφου απαιτούσε από τους υπαλλήλους να του παραδώσουν τις εισπράξεις.

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις ληστειών με την ανωτέρω μεθοδολογία σε βάρος υπαλλήλων περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών.

Από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία σιδερογροθιά, ένας σουγιάς, ποσότητα κάνναβης βάρους 5,8 γραμμ., 5 φωτοβολίδες και ένας ασύρματος.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για ληστείες κατ΄εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024