Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια : Τελείωνε αύριο η καραντίνα του 35χρονου που αυτοκτόνησε

Εύβοια : Τελείωνε αύριο η καραντίνα του 35χρονου που αυτοκτόνησε

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο χωριό Θεολόγος της Εύβοιας, όταν η συζυγός του τον αναζήτησε και δεν τον έβρισκε.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 38χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής και θετικός στον κοροναϊό καθώς δεν άντεξε την κοινωνική πίεση.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο χωριό Θεολόγος της Εύβοιας, όταν η συζυγός του τον αναζήτησε και δεν τον έβρισκε.

Η γυναίκα, που έχει μαζί με τον άτυχο άντρα ένα μικρό κοριτσάκι 4 ετών, τηλεφώνησε στον αδερφό του 38χρονου αυτόχειρα και στην συνέχεια πήγε στην αποθήκη του σπιτιού τους, όπου τον είδε κρεμασμένο με σχοινί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού, Γιώργο Καρλατήρα, ο 38χρονος Λεωνίδας ζούσε στο χωριό τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς να έχει κάποιος να πει την παραμικρή κουβέντα για το φιλότιμό του, την βοήθεια που έδινε στους συγχωριανούς του, αλλά και την φιλικότητα του.

Ο 38χρονος αγρότης δεν άντεχε την πίεση από τη στιγμή που έμαθε πως «κόλλησε» κοροναϊό και αισθανόταν τύψεις πως εάν κάποιος πάθαινε κάτι παρόμοιο, θα έφταιγε εκείνος. Μάλιστα, ο πρόεδρος, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι πριν μερικές μέρες, ο αυτόχειρας, τον είχε πάρει τηλέφωνο εκφράζοντας του την λύπη του για το γεγονός ότι έφερε τον κοροναϊό στο χωριό.

Αν και αύριο τελείωνε η καραντίνα του, ο 38χρονος ένιωθε άσχημα όλο αυτό το διάστημα, προχωρώντας τελικά στο απονενοημένο διάβημα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024