Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Άνθης : Γιατί άλλαξε την κατάθεση του - Έχει κάποια σχέση η εξαφάνιση του αδερφού του;

Δημήτρης Άνθης : Γιατί άλλαξε την κατάθεση του – Έχει κάποια σχέση η εξαφάνιση του αδερφού του;

Ο Άνθης είχε καταγγείλει αρχικά τον ηθοποιό για βιασμό το 2006, όντας στα όρια της παραγραφής.

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη ο οποίος είχε καταγγείλει τον Νικόλα Στραβοπόδη για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Άνθης είχε καταγγείλει αρχικά τον ηθοποιό για βιασμό το 2006, όντας στα όρια της παραγραφής.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού, η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακρίτρια, όπου ο Δημήτρης Άνθης φέρεται να άλλαξε την ημερομηνία και να κατέθεσε ότι υπέστη βιασμό το 2005. Έτσι, το καταγγελλόμενο αδίκημα έχει παραγραφεί.

Ωστόσο πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται, δεδομένου και την εξαφάνιση του αδερφού του Άνθη.

Μπερδεύτηκε πραγματικά ο σεφ και δεν θυμόταν την ακριβή ημερομηνία; Παίζει κάποιο ρόλο στην αλλαγή της κατάθεσης η εξαφάνιση του αδερφού του; Μήπως επήλθε κάποια μορφή εξωδικαστικής συμφωνίας;

Η ανάκριση αναμένεται να ολοκληρωθεί με τυπική κλήση του κατηγορούμενου ηθοποιού και στη συνέχεια η δικογραφία θα εισαχθεί σε δικαστικό συμβούλιο για να επικυρωθεί η αρχειοθέτηση.

Συγκλονίζει για την εξαφάνιση του αδερφού του

Ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος συγκλόνισε με τη δημόσια εξομολόγησή του αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό, μίλησε για τον αδερφό του Στάθη, 33 ετών, ο οποίος διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία.

«Αν υπήρξε μια φορά κινητοποίηση για μένα, για τον αδερφό μου ακόμα περισσότερο. Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι είπε και ο αδερφός μου στην κ. Νικολούλη. Είχε φύγει για διήμερο, την Παρασκευή στις 5 Μαρτίου, εγώ είχα μιλήσει την Πέμπτη, μου είχε πει ότι είναι στρεσαρισμένος με την καραντίνα. Του είχα πει να ηρεμήσει, ότι όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση και να το γυρίσει τούμπα και να το διασκεδάσει. Είχε πάει στο Πλίμουθ, σε έναν φίλο του που είχε γνωρίσει πρόσφατα από το σέρφινγκ».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι δεχόταν ρατσισμό. «Είχαν βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα του χωρίς να του το πουν. Ο αδελφός μου είχε αποκαλύψει στην ψυχολόγο του ότι είχε έρθει αντιμέτωπος με ρατσιστικές επιθέσεις» δήλωσε.

«Η πρώτη εκδοχή είναι ότι μπήκε στο δωμάτιο και ξάπλωσε και στη συνέχεια σηκώθηκε, πήρε το κινητό του και τα τσιγάρα του και έφυγε από το παράθυρο. Με την πίεση των αστυνομικών ξεκίνησαν οι έρευνες, έκαναν άρση απορρήτου, γιατί είχε αφήσει τον υπολογιστή του, τον οποίο μας έλεγαν ότι δεν ήταν στο δωμάτιο, αλλά μετά βρέθηκε στο δωμάτιο. Την πρώτη μέρα τον θεωρούσαν νεκρό, ή ότι αυτοκτόνησε ή ότι πέρασε απέναντι…».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024