Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τατιάνα Νάφκα: H εντυπωσιακή Ολυμπιονίκης δηλώνει περήφανη για τον Πούτιν

Τατιάνα Νάφκα: H εντυπωσιακή Ολυμπιονίκης δηλώνει περήφανη για τον Πούτιν

Η εντυπωσιακή Ολυμπιονίκης Τατιάνα Νάφκα, υπερασπίστηκε με σθένος τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά τους σκληρούς χαρακτηρισμούς του Τζο Μπάιντεν προς το πρόσωπο του Ρώσου ομόλογού του

Επίθεση κατά μέτωπο εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Tζο Μπάιντεν στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν εγκαινιάζοντας μια διαφορετική τακτική σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε (ABC) πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ένας δολοφόνος» και προειδοποίησε πως «θα υποστεί τις συνέπειες» κατηγορώντας τον ηγέτη της Ρωσίας πως βρίσκεται πίσω από τις αμερικανικές εκλογές (2020), μια κατηγορία που η Μόσχα χαρακτήρισε αβάσιμη.

Ορμώμενη από τους εν λόγω χαρακτηρισμούς του Μπάιντεν η Τατιάνα Νάφκα, η ρωσίδα Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο το 2006 και σύζυγος του ανθρώπου που βρίσκεται καθημερινά και ανά πάσα στιγμή δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την απάντηση του Πούτιν, γράφοντας στο Instagram:

«Είμαι πλημμυρισμένη από περηφάνια για τον Πρόεδρο μας που με τις πράξεις και τα λόγια του αποδεικνύει ότι η θέση δεν τιμά τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος τη θέση. Όλα όσα είπε ήταν με μεγάλη συγκράτηση, με σωστό τρόπο, συμπαγή και υπέρ των συμφερόντων της Ρωσίας», γράφει σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram η Τατιάνα Νάφκα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024