Από τον Καναδά μέχρι την Αυστραλία ακούστηκε η φωνή του Ολυμπιακού και η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο προπονητής της Κ19, Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο ενώ ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19, Τάσος Πάντος φιλοξενήθηκαν στα ερτζιανά της Μελβούρνης για τη δουλειά και το όραμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σελίδα των ακαδημιών του Ολυμπιακού:

Από Καναδά μέχρι Αυστραλία

Στο Τορόντο και στη Μελβούρνη ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ η φωνή του Ολυμπιακού.

Φροντίζουν για αυτό η Ακαδημία και οι Σχολές του Θρύλου σε όλο τον κόσμο. Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται οι Αντώνης Νικοπολίδης, Δημήτρης Μαυρογενίδης και Τάσος Πάντος μίλησαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς του Τορόντο και της Μελβούρνης. Ο προπονητής της Κ19 και υπεύθυνος Ακαδημίας, Αντώνης Νικοπολίδης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο ενώ ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19, Τάσος Πάντος φιλοξενήθηκαν στα ερτζιανά της Μελβούρνης.

Η κουβέντα και στις δύο περιπτώσεις περιστράφηκε γύρω από για το πλάνο της Ακαδημίας αλλά και το διευρυμένο Δίκτυο Σχολών των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τον Καναδά να φιλοξενεί δύο σχολές του Θρύλου στο Τορόντο και στο Κίτσενερ ενώ η Μελβούρνη βρίσκεται στο δίκτυο από το 2019.

Για το όραμα, το χαρακτήρα και το στόχο των Σχολών του Ολυμπιακού μίλησε και στις δύο περιπτώσεις ο καθ’ ύλην αρμόδιος, κ. Βασίλης Νάνος, Διευθυντής του «ερυθρόλευκου» Δικτύου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr