Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «φωνή» του Ολυμπιακού από Καναδά έως Αυστραλία

Η «φωνή» του Ολυμπιακού από Καναδά έως Αυστραλία

Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης και Πάντος μίλησε σε ραδιόφωνα του Τορόντο και της Μελβούρνης για τη δουλειά των ακαδημιών του Ολυμπιακού

Από τον Καναδά μέχρι την Αυστραλία ακούστηκε η φωνή του Ολυμπιακού και η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο προπονητής της Κ19, Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο ενώ ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19, Τάσος Πάντος φιλοξενήθηκαν στα ερτζιανά της Μελβούρνης για τη δουλειά και το όραμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σελίδα των ακαδημιών του Ολυμπιακού:

Από Καναδά μέχρι Αυστραλία

Στο Τορόντο και στη Μελβούρνη ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ η φωνή του Ολυμπιακού.

Φροντίζουν για αυτό η Ακαδημία και οι Σχολές του Θρύλου σε όλο τον κόσμο. Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται οι Αντώνης Νικοπολίδης, Δημήτρης Μαυρογενίδης και Τάσος Πάντος μίλησαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς του Τορόντο και της Μελβούρνης. Ο προπονητής της Κ19 και υπεύθυνος Ακαδημίας, Αντώνης Νικοπολίδης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο ενώ ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19, Τάσος Πάντος φιλοξενήθηκαν στα ερτζιανά της Μελβούρνης.

Η κουβέντα και στις δύο περιπτώσεις περιστράφηκε γύρω από για το πλάνο της Ακαδημίας αλλά και το διευρυμένο Δίκτυο Σχολών των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τον Καναδά να φιλοξενεί δύο σχολές του Θρύλου στο Τορόντο και στο Κίτσενερ ενώ η Μελβούρνη βρίσκεται στο δίκτυο από το 2019.

Για το όραμα, το χαρακτήρα και το στόχο των Σχολών του Ολυμπιακού μίλησε και στις δύο περιπτώσεις ο καθ’ ύλην αρμόδιος, κ. Βασίλης Νάνος, Διευθυντής του «ερυθρόλευκου» Δικτύου.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024