
ΕΣΕΠ : Συνεδριάζει υπό τον Δένδια – Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό στο επίκεντρο
Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΕΠ συμμετέχει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό, είναι τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.
Στη συνεδρίαση, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11:15, συμμετέχει ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Στο ΕΣΕΠ συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, καθώς και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, πρόεδρος της επιτροπής Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.
Από τη Νέα Δημοκρατία συμμετέχουν οι Ντόρα Μπακογιάννη και Μακάριος Λαζαρίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Ευάγγελος Καλπαδάκης, από το Κίνημα Αλλαγής οι Ανδρέας Λοβέρδος και Πέτρος Ευθυμίου, από την Ελληνική Λύση ο Ευαγγελος Φανίδης και από το Μέρα25 οι Σοφία Σακοράφα και Δημήτρης Λιάπης.
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


