Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άνθρωπος του Θεού : Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Άρη Σερβετάλη, με συμπρωταγωνιστή τον Μίκι Ρουρκ

Ο Άνθρωπος του Θεού : Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Άρη Σερβετάλη, με συμπρωταγωνιστή τον Μίκι Ρουρκ

Το επίσημο trailer της νέας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής «Ο Άνθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες

Το επίσημο trailer της νέας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής «Ο Άνθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Η Γέλενα Πόποβιτς δημιουργεί μία ταινία βασισμένη στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, τον οποίο πλαισιώνουν μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής, ανάμεσα στους οποίους είναι οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Χρήστος Λούλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αλλά και ο Μίκι Ρουρκ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο.

Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα.

Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

  • Σενάριο / σκηνοθεσία: Yelena Popovic
  • Μουσική: Zbigniew Preisner

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024