Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός : Αδίστακτος απατεώνας άρπαξε 5.000 ευρώ από 87χρονη και την πέταξε στη μέση του δρόμου

Κολωνός : Αδίστακτος απατεώνας άρπαξε 5.000 ευρώ από 87χρονη και την πέταξε στη μέση του δρόμου

Η ηλικιωμένη, ελαφρά τραυματισμένη και λιπόθυμη, εντοπίστηκε από περαστικούς και με ταξί οδηγήθηκε σπίτι της

Απίστευτη περιπέτεια έζησε στα χέρια ενός θρασύτατου κακοποιού μια 87χρονη γυναίκα στον Κολωνό. Την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λένορμαν, ο αδίστακτος απατεώνας τη σταμάτησε στη μέση του δρόμου και της είπε ότι δήθεν ο γιος της τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται 5.000 ευρώ.

«Ο περίεργος, μελαχρινός με σιέλ πουκάμισο και σκούρο μπουφάν» όπως τον περιέγραψε της ζήτησε να μπει στο όχημα ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Ο δράστης δεν το έβαλε κάτω, την άρπαξε με τη βία και την έριξε μέσα. Στη συνέχεια της είπε ότι ο γιος της είναι στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και ότι χρειαζόταν 5.000 ευρώ.

Η γυναίκα, έντρομη, βγάζει το κινητό της και πληκτρολογεί τον αριθμό του γιου της, όμως ο περίεργος άνδρας της το αρπάζει και της λέει ότι θα μιλήσει εκείνος. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ την έχει γυρίσει τη μισή Αθήνα, σταματάει έξω από μια τράπεζα και της λέει να μπει να κάνει ανάληψη.

Η ηλικιωμένη του εξηγεί ότι δεν έχει μαζί της την κάρτα ή το βιβλιάριο και ο μυστηριώδης άνδρας με το σιέλ πουκάμισο της λέει ότι θα της δώσουν τα χρήματα με την ταυτότητα. Η γυναίκα μπαίνει μέσα ζητάει από τον ταμία τα χρήματα και παρακαλεί να της επιτρέψει να καλέσει τον γιο της γιατί ο δράστης της είχε κρατήσει το κινητό.

Ο υπάλληλος, αν και της δίνει τα χρήματα, δεν την αφήνει να πάρει τηλέφωνο. Η 87χρονη, μόλις βγαίνει έξω με τα μετρητά στην τσάντα, ο δράστης την αρπάζει και την βάζει πάλι μέσα στο αυτοκίνητο. Αφού την κάνει βόλτες και καταφέρνει να της αρπάξει τα χρήματα, σταματάει στην άκρη του δρόμου, την πετάει έξω και εξαφανίζεται.

Η ηλικιωμένη, ελαφρά τραυματισμένη και λιπόθυμη, εντοπίστηκε από περαστικούς και με ταξί οδηγήθηκε σπίτι της. Χθες, μετέβη στο Τ.Α Κολωνού όπου κατήγγειλε το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024