Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Κρεμλίδου : Οι «καυτές» φωτογραφίες πριν μπει στο Survivor

Έλενα Κρεμλίδου : Οι «καυτές» φωτογραφίες πριν μπει στο Survivor

Η Έλενα Κρεμλίδου, φωτομοντέλο, παρουσιάστρια και influencer, διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά Instagram προφίλ με την ίδια να ποζάρει άλλοτε χαλαρά και άλλοτε αισθησιακά

Η Έλενα Κρεμλίδου, φωτομοντέλο, παρουσιάστρια και influencer, διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά Instagram προφίλ με την ίδια να ποζάρει άλλοτε χαλαρά και άλλοτε αισθησιακά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμη να συνεχίσει να εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της και την παρουσία της σε εκπομπές. Άλλωστε, πάντα βρίσκει τρόπο να μας εκπλήξει.

Πώς έγινε infuencer

Το πανέμορφο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, έφτασε στην Αθήνα για να σπουδάσει βιοχημικός, μα την κέρδισε το ραδιόφωνο και η τηλεόραση.

Η Έλενα Κρεμλίδου συμμετείχε στην εκπομπή «Ό,τι να ‘ναι» του Μάνου Βουλαρίνου και του Πέτρου Νικολάου, ανεβάζοντας με την εκρηκτική της παρουσία τις θεαματικότητες αλλά και τη λίμπιντο.

Στην εκπομπή εντάχθηκε μέσω του συμπαρουσιαστή της Θανάση Πασσά, που όπως έχουν δηλώσει και οι δύο, τη συνάντησε τυχαία στον δρόμο εν μέσω έρευνας για την εκπομπή και στη συνέχεια «κόλλησε» μαζί τους.

Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια που αφορούσε μεγάλη αυστριακή εταιρεία στοιχημάτων, ενώ έχει υπάρξει και συμπαρουσιάστρια του Βαγγέλη Περρή και της Μαρίας Ζαφειράτου στον Σπορ fm 94,6 στην εκπομπή «Desperado». Και όπως αναφέραμε παραπάνω, η ίδια ασχολείται ενεργά με τη γυμναστική αλλά πάθος της αποτελούν και τα αθλητικά, και το αποδεικνύει με τις φωτογραφίες που ποστάρει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα, έχει ασχοληθεί πολύ και με τον χορό και πιο συγκεκριμένα, με μπαλέτο, hip hop και σύγχρονο χορό. Μια ακόμα τηλεοπτική της δουλειά ήταν αυτή στο Epsilon TV, μαζί με τη Μαντώ Γαστεράτου, τον Παναγιώτη Ραφαϊλίδη και τον Δώρο Παναγίδη στην πρωινή εκπομπή «Splash». Και το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια από τις τηλεοπτικές παρουσίες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Πάντως, η νεαρή παρουσιάστρια, πέρα από φοβερό σώμα, έχει και χιούμορ και με κάθε ευκαιρία, το δείχνει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024