Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προπονητής κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη: «Είχε συναισθήματα για μένα» λέει κυνικά

Προπονητής κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη: «Είχε συναισθήματα για μένα» λέει κυνικά

Ο λόγος για την 27χρονη σήμερα, Μία Μπέλε Τρίσνα, η οποία κατηγόρησε δημόσια τον Βραζιλιάνο προπονητή, Γκετούλιο Αουρέλιο Φρέντο, που σύμφωνα με όσα είπε την εκμεταλλευόταν επί επταετία

Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού έχει ξεσπάσει στην Εσθονία μετά την αποκάλυψη πρώην παίκτριας ότι τη βίασε ο προπονητής της σε ηλικία 14 ετών.

Ο λόγος για την 27χρονη σήμερα, Μία Μπέλε Τρίσνα, η οποία κατηγόρησε δημόσια τον Βραζιλιάνο προπονητή, Γκετούλιο Αουρέλιο Φρέντο, που σύμφωνα με όσα είπε την εκμεταλλευόταν επί επταετία.

Ο 66χρονος προπονητής, ο οποίος έχει και φιλανδική υπηκοότητα, έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στην Εσθονία, όπου προπονούσε τη γυναικεία ομάδα της Νόμε Κάλιου, ενώ κάθισε και στον πάγκο της εθνικής ομάδας μπιτς σόκερ της χώρας. Επίσης, είναι πατέρας της γνωστής Youtuber, Πατρίσια Σαλόνεν, ενώ έχει ακόμα δύο γιους.

Μετά τις δημόσιες κατηγορίες εις βάρους του, ο Γκετούλιο Φρέντο βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή κι υποστήριξε ότι ήταν σε σχέση μαζί της, ενώ σε συνέντευξη του σε περιοδικό, ανέφερε ότι: «Δεν την ανάγκασα να κάνει τίποτα. Είχε συναισθήματα για μένα πριν τα συναισθήματά μου ανέβουν. Δεν καλύψαμε τη σχέση μας επειδή ήμασταν ζευγάρι. Την αγάπησα, της αγόρασα δώρα. Τη βοήθησα ενώ ήταν στις ΗΠΑ. Της έστειλα ακόμη και χρήματα όταν τα χρειαζόταν»

Τα όσα λέει η Μία για τον βιασμό της από τον Φρέντο σε ηλικία 14 ετών σοκάρουν. «Είχα ναυτία. Στο σπίτι, δεν τολμούσα να μιλήσω γι’ αυτό – ντρεπόμουν για μια τόσο ηλίθια απόφαση και να πάω μαζί του. Γιατί δεν έφυγα απλώς και πάγωσα από τον φόβο; Ήμουν θυμωμένη με τον εαυτό μου», ανέφερε, για να συμπληρώσει: «Όταν βλέπω ομαδικές φωτογραφίες μαζί του, έχω κρίση πανικού. Η αστυνομία δεν με βοήθησε καθόλου. Η έρευνα ολοκληρώθηκε και βασικά κατηγορήθηκα ότι δεν έκανα τίποτα και έφυγα. Αυτή η στάση με έκανε να θυμώσω, αλλά νόμιζα ότι ήμουν πιο έξυπνη στην ηλικία των 17 ετών και συμφώνησα μαζί τους. Τότε σκέφτηκα ότι το κάρμα θα ερχόταν κάποια μέρα σε αυτόν».

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024