Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιγκουαΐν : «Μην δίνεις σημασία σε ανθρώπους που προσπαθούν να σε υποτιμήσουν»

Ιγκουαΐν : «Μην δίνεις σημασία σε ανθρώπους που προσπαθούν να σε υποτιμήσουν»

Ο παίκτης της Ιντερ Μαϊάμι, Γκονζάλο Ιγκουαΐν, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε, στη μητέρα του και τέλος στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Αργεντινή.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «ESPN» για την έντονη κριτική που δέχτηκε σε όλη του την καριέρα. Παράλληλα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της μητέρας του αλλά και στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Αργεντινή.

Αναλυτικά τα λόγια του Ιγκουαΐν :

«Κάποια στιγμή που είπαν ότι κανείς δεν πρέπει να με κάνει να αμφιβάλλω για ό,τι έχω πετύχει. Το τήρησα. Σέβομαι τη δημιουργική κριτική. Δεν πρέπει, όμως να δίνεις πολλή σημασία στην κριτική σε ανθρώπους που το κάνουν για να σε υποτιμήσουν.

Έχασα τρεις τελικούς με την εθνική, η μητέρα μου είχε καρκίνο και τον ίδιο χρόνο βγήκα πρώτος σκόρερ (38 γκολ σε 27 ματς). Η Νάπολι τότε με πούλησε αντί 90.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους. Αν αυτό δεν δείχνει ότι ξεπερνάω τις αντιξοότητες, πείτε μου εσείς τι δείχνει

«Δεν θα επιστρέψω στην Αργεντινή παρά την αγάπη και το σεβασμό που έχω για τη Ρίβερ. Είμαι 33 ετών, πήγα σε ηλικία 19 ετών στην Ισπανία και παίζω εδώ και 14 χρόνια σε υψηλό επίπεδο με τη μεγαλύτερη πίεση. Απολαμβάνω την εμπειρία σε ένα νέο πρωτάθλημα (MLS) αυτή τη στιγμή».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024