Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Ο Τσίπρας λέει ψέματα για τη σύλληψη Ξηρού με σκοπό να ξεχαστεί η υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Κουφοντίνα

ΝΔ: Ο Τσίπρας λέει ψέματα για τη σύλληψη Ξηρού με σκοπό να ξεχαστεί η υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Κουφοντίνα

Την γκάφα του Αλ. Τσίπρα που ισχυρίστηκε ότι ο Χρ. Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει η ΝΔ τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας λέει ένα ακόμα ψέμα προκειμένου «να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα»

Την τεράστια γκάφα του Αλέξη Τσίπρα που ισχυρίστηκε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη -μετά την απόδρασή του από τις φυλακές- επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει η ΝΔ.

Σε ανακοίνωσή του το Μοσχάτο τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας λέει ένα ακόμα ψέμα προκειμένου «να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα. Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

»Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές.

»Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Open σήμερα και συγκεκριμένα, στο σημείο της ερώτησης για τον Κουφοντίνα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επεφύλαξε προνομιακή μεταχείριση στους τρομοκράτες, ο πρώην πρωθυπουργός είπε πως «ο Χριστόδουλος Ξηρός δραπέτευσε επί κυβέρνησης Σαμαρά και συνελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑ».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024