Η Φάρμα : Μοναδική παρέα της Μαρίας Μιχαλοπούλου ένα σκυλάκι – Η απομόνωση από τους συμπαίκτες της
«Ο χαρακτήρας της τους εκνευρίζει και την έχουν απομονώσει»
Στο «Πρωινό» σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής ένα απόσπασμα από τη Φάρμα στο οποίο παίκτες σχολίαζαν αρνητικά τη Μαρία Μιχαλοπούλου και ο Αλέξης Μίχας έκανε κάποιες αποκαλύψεις.
Πάνω σε αυτό το θέμα ανέφερε πως η Μαρία Μιχαλοπούλου γνωστή και ως «Αγρότισσα» έχει περιθωριοποιηθεί από τους συμπαίκτες της, λόγω της συμπεριφοράς της.
Η απομόνωση της «αγρότισσας»
«Την έχουν απομονώσει την Μαρία την Αγρότισσα έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση περίεργη γιατί όπως είπε και ο Δημήτρης είναι αγενής, είναι αδιάκριτη, μπλέκεται σε πράγματα που δεν την αφορούν και λοιπόν έχει μείνει μόνη της, έχει όμως μία και μοναδική συντροφιά, τη Σίλβερ το σκυλάκι της Φάρμας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.
Με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως «ο χαρακτήρας της τους εκνευρίζει και την έχουν απομονώσει, βρίσκοντας συντροφιά στον σκύλο…από την άλλη ο κόσμος θα τη στηρίξει».
- Τζέφρι Έπσταϊν: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Η πορτοκαλί φιγούρα και ο γιατρός που λέει ότι στραγγαλίστηκε
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια


