Για 11η φορά τα τελευταία χρόνια η επιχείρησή του βρέθηκε στο στόχαστρο διαρρηκτών. Οι συναγερμοί, τα ρολά στις εισόδους και οι κλειδαριές ασφαλείας δεν έχουν σταθεί ικανά να τους σταματήσουν

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης. Είναι η στιγμή που ο δράστης σπάει την τζαμαρία και σπρώχνει το ψυγείο με τα γλυκά για να εισβάλει στο ζαχαροπλαστείο.

Με καλά κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του, κατευθύνεται αμέσως προς τα συρτάρια της επιχείρησης και αρχίζει να ανοίγει το ένα μετά το άλλο.

Ψάχνει για χρήματα και για αντικείμενα αξίας, όπως κινητά και λάπτοπ. Ο συναγερμός δεν έχει χτυπήσει και ο ίδιος αισθάνεται ότι δεν κινδυνεύει. Συνεχίζει να ψάχνει, να παίρνει το iPad, να ανοίγει τη σακούλα του ζαχαροπλαστείου και να το βάζει μέσα.

Από τη στιγμή που βλέπουμε τον δράστη για πρώτη φορά στις 4 και 3 λεπτά, μέχρι τη στιγμή που παίρνει τον δρόμο της εξόδου, περνούν πέντε λεπτά. Με αργές κινήσεις, κρατάει το iPad και το κινητό τηλέφωνο που βρήκε στα συρτάρια και απομακρύνεται από την περιοχή.

Ο πρώτος που είδε αυτές τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας ήταν ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου λίγες ώρες μετά.

Όχι μία, όχι δύο… αλλά 11 φορές

Για 11η φορά τα τελευταία χρόνια η επιχείρησή του βρέθηκε στο στόχαστρο διαρρηκτών. Οι συναγερμοί, τα ρολά στις εισόδους και οι κλειδαριές ασφαλείας δεν έχουν σταθεί ικανά να τους σταματήσουν. Σε αυτή την περίπτωση, ο νεαρός κουκουλοφόρος άνοιξε μία τρύπα στο τζάμι και μετακίνησε το βαρύ ψυγείο που υπήρχε μπροστά.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, με το βίντεο ντοκουμέντο να αναλύεται σε μία προσπάθεια να οδηγηθούν οι Αρχές στα ίχνη του δράστη.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr