Κρήτη : Μυστήριο με σκελετό τριών μέτρων που ξέβρασε η θάλασσα
Ένα περίεργο σκελετό , πιθανότατα κήτους τριών μέτρων, ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία της Τριόπετρας
Ένα περίεργο σκελετό , πιθανότατα κήτους τριών μέτρων, ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία της Τριόπετρας. Τον περίεργο σκελετό εντόπισε ο Βέλγος φιλοκρητικός Patrick Wendelen κατά την διάρκεια της απογευματινής του εξόρμησης.

Να σημειώσουμε ότι ο Πατρίκ όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή είναι τακτικός επισκέπτης της Κρήτης καθώς έχει αγοράσει σπίτι στην Αγία Γαλήνη και διαμένει κατά διαστήματα εκεί.

Σύμφωνα με το Zarpanews.gr, o Πατρίκ έστειλε τις φωτογραφίες στην κόρη του στο Βέλγιο που είναι πιό ειδική κι αυτή μετά από μια σύντομη έρευνα αποφάνθηκε ότι είναι σκελετός κήτους , κάποιου είδους φάλαινας όπως μας είπε και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε.

- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442