Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα «μαχαίρια» ΣΥΡΙΖΑ και Πελώνη για το «Νέο ΕΣΥ»

Στα «μαχαίρια» ΣΥΡΙΖΑ και Πελώνη για το «Νέο ΕΣΥ»

«Σήμερα το πρωί η κα Πελώνη δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα το πρωί η κα Πελώνη δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Ας ακούσει τους υγειονομικούς

Προσθέτει ότι «η κα Πελώνη προφανώς και έχει δικαίωμα να επιλέγει τον αυτοεξευτελισμό. Θα μπορούσε ωστόσο να έχει ενημερωθεί για την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το «Νέο ΕΣΥ». Είναι στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ακόμα όμως και αν η κυβερνητική εκπρόσωπος «δεν επιθυμεί να ακούσει την αξιωματική αντιπολίτευση, ας ακούσει έστω και τώρα τους υγειονομικούς. Αίτημα των οποίων είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση σε επίταξη ιδιωτικών κλινικών, συνταγογράφηση των τεστ, μέτρα προστασίας σε χώρους εργασίας και μέσα μεταφοράς».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει, «προς διευκόλυνση της κας Πελώνη» όπως αναφέρει, το link της εκδήλωσης όπου ο Αλέξης Τσίπρας είχε παρουσιάσει την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το «Νέο ΕΣΥ».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024