Κοροναϊός: Πέντε συλλήψεις και πρόστιμα 342.000 ευρώ σε ελέγχους το τελευταίο 24ωρο
Πρόστιμα 341.950 ευρώ επιβλήθηκαν κατά τους χθεσινούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του covid-19.
Καθημερινοί είναι οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα για την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού.
Πρόστιμα 341.950 ευρώ επιβλήθηκαν κατά τους χθεσινούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του covid-19.
Η ΕΛΑΣ προχώρησε, επίσης, σε πέντε συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων.
Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πελοπόννησο επιβλήθηκε η ποινή της αναστολής λειτουργίας για 15 ημέρες και πρόστιμο 3.000 ευρώ για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός του καταστήματος.
Συνολικά, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες διενήργησαν 75.638 ελέγχους (οι 64.912 από την ΕΛ.ΑΣ) και κατέγραψαν 1.104 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων. Το 81,9% των περιπτώσεων αυτών ήταν για άσκοπη μετακίνηση και το 16,2% για μη χρήση μάσκας.
- Κακοκαιρία: Έως το βράδυ θα διαρκέσει η ισχυρή βροχή στην Αττική – Αναμένεται νερό δύο μηνών σε λίγες ώρες
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Ποζάρει με το νέο της a la garcon κούρεμα – Η μεγάλη αλλαγή στο look της
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τι ισχύει για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άγιαξ: Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Σάκκαρη – Αντρέεβα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός στο Australian Open
- Κακοκαιρία: Αναστέλλονται οι διανομές από eFood, Wolt και Box

