Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τίνα Τέρνερ λέει αντίο στους θαυμαστές της καθώς παλεύει με σοβαρά προβλήματα υγείας

Η Τίνα Τέρνερ λέει αντίο στους θαυμαστές της καθώς παλεύει με σοβαρά προβλήματα υγείας

Στο τελευταίο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για την κακοποίηση που έχει υποστεί ενώ αποχαιρετά τους θαυμαστές της με μια συγκινητική εξομολόγηση.

Αντίο στους θαυμαστές της λέει η Τίνα Τέρνερ στο τελευταίο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ενώ ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η διάσημη τραγουδίστρια μιλά επίσης για τον πολυτάραχο βίο της, την κακοποίηση που έχει δεχθεί καθώς και τα πολλά προβλήματα υγείας με τα οποία συνεχίζει να παλεύει.

Στο ντοκιμαντέρ του HBO με τίτλο «Tina», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα, η 81 σταρ αφηγείται τη ζωή της χωρίς να διστάσει να αναφερθεί στις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις με τις οποίες συχνά βρέθηκε αντιμέτωπη.

Η ίδια ανοίγει την καρδιά της και αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μετατραυματικό στρες απ’ το οποίο υποφέρει λόγω των πολλών ετών κακοποίησης που υπέστη εντός γάμου από τον πρώην σύζυγό της Άικ Τέρνερ.

Η Τίνα Τέρνερ τα τελευταία χρόνια έχει επίσης παλέψει με τον καρκίνο, έχει περάσει έμφραγμα ενώ λόγω σοβαρών προβλημάτων με το νεφρό της χρειάστηκε να προχωρήσει και σε μεταμόσχευση το 2017.

Ο τωρινός σύντροφός της τραγουδίστριας, Έργουιν Μπαχ κάνει την εμφάνισή ου στο ντοκιμαντέρ σχολιάζοντας την επιθυμία της Τέρνερ να αποχαιρετήσει το κοινό της πριν αποσυρθεί από τη showbiz.

«Δεν ήταν μια καλή ζωή. Τα καλά δεν κατάφεραν να σβήσουν τα άσχημα. Η ζωή μου ήταν γεμάτη κακοποίηση και δεν μπορώ να αποκρύψω αυτό το κομμάτι της. Είναι η πραγματικότητα. Είναι η αλήθεια και πρέπει να την αποδεχθώ. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την ιστορία μου» λέει η Τέρνερ σχετικά με το ντοκιμαντέρ.

Αναφερόμενη στον γάμο της με τον Άικ Τέρνερ και τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση που υπέστη, εξομολογείται: «Για πολύ καιρό τον μισούσα, πρέπει να το πω αυτό. Αλλά αφότου πέθανε συνειδητοποίησα πως ήταν ένα άρρωστο άτομο».

«Ακόμα και σήμερα έχω flash back από τότε που με χτυπούσε. Αυτές οι σκηνές έρχονται ξανά, στα όνειρα μου, οι αληθινές εικόνες είναι εκεί και μοιάζουν με κατάρα. Δεν ήθελα να μιλήσω για αυτή την ντροπιαστική και εξευτελιστική περίοδο της ζωής μου αλλά συνέχεια όταν έδινα κάποια συνέντευξη οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν για μένα και τον Άικ. Και σκέφτηκα πως μιλώντας ήταν ένας τρόπος να τους ξεφορτωθώ» είχε πει η ίδια στο παρελθόν αναφερμένη στη σκοτεινή περίοδο της ζωής της. «Πρησμένα χείλη, μαύρα μάτια, εξάρθρωση των αρθρώσεων, σπασμένα οστά και ψυχολογικός πόνος ήταν η καθημερινότητά μου».

«Είναι επώδυνο για μένα να θυμάμαι εκείνες τις εποχές αλλά από ένα σημείο και μετά έρχεται η συγχώρεση» λέει η ίδια τώρα. Αφού κατάφερε να ξεφύγει από τον Άικ, η Τίνα Τέρνερ παντρεύτηκε τον τωρινό της σύζυγο το 2013, μετά από 27 χρόνια σχέσης.

Το ντοκιμαντέρ για την «βασίλισσα του ροκ εντ ρολ» κυκλοφορεί στις 28 Μαρτίου.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024