Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Λάλας : Τι είπε στo MEGA για το νέο του βιβλίο «Στέλιος Καζαντζίδης – Θηρίο ανήμερο»

Θανάσης Λάλας : Τι είπε στo MEGA για το νέο του βιβλίο «Στέλιος Καζαντζίδης – Θηρίο ανήμερο»

«Είναι ένα βιβλίο μέσα από τα μάτια και το στόμα του Στέλιου Καζαντζίδη», είπε ο κ. Λάλας

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο δημοσιογράφος, ποιητής, εικαστικός και συγγραφέας, Θανάσης Λάλας, αναφορικά με το νέο του βιβλίο για τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο «Στέλιος Καζαντζίδης – Θηρίο ανήμερο».

«Είναι ένα βιβλίο μέσα από τα μάτια και το στόμα του Στέλιου Καζαντζίδη. Είναι μια μορφή αυτοβιογραφίας, αλλά μεσολαβεί ο συγγραφέας εστιάζοντας σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωή του. Σκοπός του βιβλίου ήταν να διερευνηθεί αυτός ο μύθος του Στέλιου Καζαντζίδη. Έχω πολύ υλικό, ήταν σπουδαία πράγματα και δεν τα είχα πάρει καν χαμπάρι ο ίδιος», είπε ο Θανάσης Λάλας.

«Θηρίο ανήμερο ήταν ο Καζαντζίδης. Ο ίδιος είχε πει ότι ο θυμός του έχει καταγωγή. Ήταν ένα εμφυλιακό παιδί που μεγάλωσε πολύ σκληρά, με πολύ ξύλο. Όλο το βιβλίο διαπνέεται από έναν ηθικό κώδικα, με τον οποίο μπορείς να συμφωνείς ή όχι. Αλλά εκείνος ήταν πολύ συνεπής σε αυτό τον ηθικό κώδικα. Στη φωνή του ακούμπησε όλο του το βάρος ο πονεμένος άνθρωπος», συνέχισε ο ίδιος.

«Το βιβλίο έχει μέσα φωτογραφίες του Καζαντζίδη που δεν είχαν δημοσιευτεί, κυρίως με τους θαυμαστές του. Αν τις παρατηρήσει κανείς, βλέπει μια στυλιστική αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι ο καθώς πρέπει άνθρωπος. Στο οπισθόφυλλο κάτω κάτω έχει ένα barcode. Εκεί μπορεί να μπει κάποιος με το κινητό του και να δει όλη τη θρυλική εκπομπή, όπου Καζαντζίδης και Θεοδωράκης συναντιούνται στο στούντιο μετά από 20 χρόνια. Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει 20 ημέρες και πάει πολύ καλά με αγορές μέσω διαδικτύου», σημείωσε κλείνοντας ο Θανάσης Λάλας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024