Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα νωρίς το μεσημέρι, οι τέσσερις συλληφθέντες για το κορονοπάρτι, που έγινε στην περιοχή Μιντιλογλίου.
Λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι στην Οβρυά, όπου είχαν συλληφθεί τρία άτομα (ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο γιός του και ένας ακόμη συνδιοργανωτής), τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο τελευταίοι διοργάνωσαν νέο πάρτι στο Μιντιλόγλι αυτή τη φορά. Ο ένας συνελήφθη, ο άλλος κατάφερε να διαφύγει, αλλά αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα που συμμετείχαν στην διοργάνωση, όπως αναφέρει το the best.
Οι Αρχές βρήκαν στο σπίτι 98 άτομα να διασκεδάζουν. Άμεσα συνέλαβαν 4 άτομα καθώς φέρονται να είναι οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ έκοψαν 93 πρόστιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους, με το συνολικό ύψος των προστιμων που εκδόθηκαν να φτάνει τις 47.000 ευρώ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει βεβαιωθεί σε μία εκδήλωση, σε ολόκληρη τη χώρα!
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας