Bild : Σε αναστολή καθηκόντων ο διευθυντής μετά τις καταγγελίες γυναικών για παρενόχληση
Σε προσωρινή αναστολή των καθηκόντων του ο διευθυντής της Bild έπειτα από καταγγελίες γυναικών για ηθική παρενόχληση, εκφοβισμό και κατάχρηση διευθυντικής θέσης
Ο διευθυντής της γερμανικής εφημερίδας Bild Τζούλιαν Ράιχελτ, αντικείμενο εσωτερικής έρευνας έπειτα από καταγγελίες πολλών γυναικών, ζήτησε την προσωρινή αναστολή των διευθυντικών του καθηκόντων, ανακοίνωσε ο εκδοτικός όμιλος Axel Springer.
«Για να επιτρέψει να δοθούν εξηγήσεις και για να μην επιβαρύνει την εργασία της σύνταξης, ζήτησε από το συμβούλιο διοίκησης να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντά του μέχρι να διαλευκανθούν οι καταγγελίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.
Ο διευθυντής της Bild έχει δεχθεί πολλές καταγγελίες για ηθική παρενόχληση, εκφοβισμό και κατάχρηση διευθυντικής θέσης.
Έρευνα για πιθανές παραβιάσεις
Ο όμιλος Axel Springer αποφάσισε την πραγματοποίηση έρευνας, από δικηγορική εταιρεία, για «πιθανές παραβιάσεις συμμόρφωσης» προς τις αξίες και τους κανόνες της εφημερίδας από τον διευθυντή, ηλικίας 40 ετών.
Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Der Spiegel, o Τζούλιαν Ράιχελτ προήγαγε εκπαιδευόμενες με τις οποίες είχε σχέση, πριν τις παραγκωνίσει έως και απολύσει.
Εργαζόμενες είχαν ειδοποιήσει εδώ και μήνες την διεύθυνση, η οποία καθυστέρησε να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες κατά του πανίσχυρου διευθυντή του γερμανικού ταμπλόιντ.
Ο Τζούλιαν Ράιχελτ «απορρίπτει τις κατηγορίες», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του ομίλου.
Με κυκλοφορία 2 εκατομμυρίων φύλλων, η Bild, η οποία ιδρύθηκε το 1952, πόνταρε στην ελαφριά θεματολογία, τα σπορ και τα κοσμικά θέματα για να γίνει η πρώτη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442