Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πατέρας του Μορίμπα σταμάτησε τη μεταγραφή του στη Σίτι

Ο πατέρας του Μορίμπα σταμάτησε τη μεταγραφή του στη Σίτι

Ο πατέρας του Ιλάις Μορίμπα γνωστοποίησε πως απέτρεψε μεταγραφή του 18χρονου στην Μάντσεστερ Σίτι, επειδή είχε την πεποίθηση πως ο γιός του θα γράψει ιστορία με την Μπαρτσελόνα.

Ο πατέρας του Ιλάις Μοριμπά αποκάλυψε πως είχε «χαλάσει» την μεταγραφή του γιου του στην Μάντσεστερ Σίτι, μιλώντας στην «Sport». Συγκεκριμένα ο πατέρας του νεαρού που κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ίδιος πίστευε αρκετά στις δυνατότητες του παιδιού του, με αποτέλεσμα να τον μεταπείσει να παραμείνει στην Βαρκελώνη για να καθιερωθεί στους μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με την Μπαρτσελόνα, οι διαπραγματεύσεις για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δεν προχώρησαν. Συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Σίτι και μας εξήγησε το project. Μας άρεσε γιατί πόνταραν πολύ σε εκείνον. Λίγες εβδομάδες αργότερα είχαμε τα εισιτήρια για ταξιδέψουμε στο Μάντσεστερ και να υπογράψουμε. Τα ακύρωσα, όμως, το πρωί.

Ήθελα ο Ιλάιθ να αποτελεί παράδειγμα και μία αναφορά για της νέες γενιές της Μπαρτσελόνα. Οι φίλοι του είχαν φύγει. Εάν έμενε, θα ήταν απόδειξη ότι η Μπάρτσα στήριζε τους νέους παίκτες. Καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία και βγήκαμε όλοι νικητές.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024