Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Λούτσο Γκονσάλες (vid)

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Λούτσο Γκονσάλες (vid)

Ο Λούτσο Γκονσάλες αποσύρεται από την ενεργό δράση όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Παραναένσε και θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της βραζιλιάνικης ομάδας ως γυμναστής.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Λούτσο Γκονσάλες. Ο 40χρονος Αργεντινός μέσος «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Παραναένσε, Πάουλο Αουτουόρι.

Μάλιστα, η βραζιλιάνικη ομάδα θα διοργανώσει ματς για να τον τιμήσει, ενώ ο Αργεντινός θα ενταχθεί στο τεχνικό της επιτελείο ως γυμναστής.

Ο Γκονσάλες ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν και το 2002 μετακινήθηκε στη Ρίβερ. Το 2005 πέρασε τον Ατλαντικό και ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πόρτο όπου έμεινε μέχρι το 2014 με εξαίρεση την τριετία (2009-2012) όπου αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ. Έπειτα πήγε στην Αλ Ραγιάν, όπου αγωνίστηκε κάτω από τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

Το 2015 επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της αγαπημένης του Ρίβερ και από το 2016 βρίσκεται στην Κουριτίμπα για λογαριασμό της Ατλέτικο Παραναένσε. Με τους «δράκους» κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ, με τη Μαρσέιγ πήρε ένα πρωτάθλημα, τρία Λιγκ Καπ, δύο Σούπερ Καπ, με την Ατλέτικο Παραναένσε ένα Κύπελλο κι ένα Σουνταμερικάνα και τη Ρίβερ δύο πρωταθλήματα, ένα Λιμπερταδόρες και ένα Σουνταμερικάνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024