Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πίρσμαν : «Προτιμώ ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου»

Πίρσμαν : «Προτιμώ ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου»

Ο Μάρβιν Πίρσμαν δείχνει να είναι πολύ αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο και μάλιστα τόνισε πως προτιμάει ΑΕΚ η ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του θεσμού.

Πολύ αισιόδοξος μοιάζει να είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, ενώ τόνισε ότι προτιμάει ΑΕΚ η ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Βέλγος μπακ του Άγιαξ της Ηπείρου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «hln.be» και μίλησε για την πορεία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, το ποιά ομάδα προτιμάει να αντιμετωπίσει στους «4», την εν Ελλάδι παρουσία του και την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθηλμα και για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Tα αποτελέσματά μας ήταν καλά μεν, αλλά κάναμε μία κοιλιά σε κάποια καθοριστικά ματς που υποκύπταμε συχνά σε πέναλτι ή δεχόμασταν εύκολα γκολ. Ό,τι έγινε, έγινε όμως, και δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο τέλος.

Είμαι ικανοποιημένος από τη σεζόν που κάνω, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Η προσαρμογή μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήγε αρκετά ομαλά. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Ολοι οι νέοι παίκτες εδώ έγιναν αμέσως αποδεκτοί».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν με τον κόσμο μας στις εξέδρες. Πραγματικά θα ήθελα να ζήσω την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα. Οι φίλαθλοι εδώ και ένα χρόνο είναι μακριά από τα γήπεδα, οπότε μπορώ να φανταστώ την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν όταν επιστρέψουν».

Για τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και τις προτιμήσεις του ως αντίπαλο στους «4» του Κυπέλλου: «Είναι από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και ήταν τυχερός που δεν υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες που τον νικήσαμε 2 φορές στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου ήμασταν καλύτεροι κι έτσι προκριθήκαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου.Προσωπικά δεν ήταν έκπληξη αυτή η πρόκριση.

Σε όλα τα ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί φέτος. Με τον Ολυμπιακό φέραμε ισοπαλία στην έδρα μας και χάσαμε στις καθυστερήσεις εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ μας νίκησε, αλλά ήμασταν και άτυχοι μαζί του. Ολα αυτά ενισχύουν την πεποίθησή μου ότι η πορεία μας στο κύπελλο θα συνεχιστεί. Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει τις επόμενες μέρες και αντίπαλός μας θα είναι κάποιος από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ. Ηδη κι εδώ που είμαστε η πορεία μας είναι επιτυχημένη.

Θα προτιμούσα για τώρα ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στον τελικό. Πριν μερικά χρόνια με την Καμπούρ δεν είχαμε καταφέρει να περάσουμε στον τελικό γιατί αποκλειστήκαμε στα πέναλτι από την Αλκμααρ. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει φέτος αυτή η πρόκριση. Η θέα ενός τροπαίου θα μας προσφέρει ένα έξτρα κίνητρο».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024