Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθάρισε» στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός (98-74)

«Καθάρισε» στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός (98-74)

Ο Ιωνικός Νίκαιας δυσκόλεψε για τρία δεκάλεπτα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στην τελευταία περίοδο οι πράσινοι έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και πήραν τη νίκη με σκορ 98-74.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 98-74 του Ιωνικού Νίκαιας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, με την ομάδα του Αργύρη Αγγέλου να δυσκολεύει τους πράσινους για τρία δεκάλεπτα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πάρα πολύ καλοί για τρία δεκάλεπτα και παρά τις απουσίες των Τολιόπουλου και Μαυροκεφαλίδη, μπόρεσαν να προβληματίσουν τους παίκτες του Οντέντ Κάτας, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο έμειναν από δυνάμεις.

Κορυφαίοι για το τριφύλλι ήταν ο Τι Τζέι Μπρέι με 20 πόντους και 6/10 τρίποντα, ο Μάριο Χεζόνια με 16 και ο Σέλβιν Μακ που θύμισε τον καλό του εαυτό έχοντας 14.

Για τον σύλλογο της Νίκαιας εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Χάλογουελ, ενώ από κοντά βοήθησαν και ο Χουγκάζ με τον Χόλιφιλντ που σημείωσαν από 13 πόντους.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά από το live του αγώνα

Ο Ιωνικός ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό παίζοντας αρκετά καλά, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, καταφέρνοντας να παραμείνει καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κοντά στο σκορ, αλλά και πολλές στιγμές να έχει και το προβάδισμα. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους πράσινους μπροστά 41-39.

Η τρίτη περίοδος ήταν και εκείνη όπως ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Αργύρη Αγγέλου συνέχισαν να κάνουν πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ, και να βάζουν δύσκολα στο τριφύλλι που προσπαθούσε να βρει λύσεις.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μπει και να καθαρίσει την αναμέτρηση, παίζοντας καλύτερη άμυνα, βελτιώνοντας την απόδοση του στο ριμπάουντ και βάζοντας μεγάλα σουτ, μπόρεσε να ανοίξει τη διαφορά και να πάρει εν τέλει τη νίκη.

Δείτε το box score του αγώνα:

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024