Πάνος Κιάμος: Με τη συναυλία στο MEGA θα έρθουμε απόψε πιο κοντά
Ο Πάνος Κιάμος είναι ο σημερινός οικοδεσπότης της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA»
Ο Πάνος Κιάμος είναι ο σημερινός οικοδεσπότης της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA». Ο αγαπημένο λαϊκός ερμηνευτής παρουσιάζει μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια που αγαπάει πολύ το ελληνικό κοινό και ξεσηκώνουν σε κάθε τους άκουσμα.
Η βραδιά ξεκίνησε με την επιτυχία του Κιάμου «Δεν θέλω επαφή» από τον ομώνυμο δίσκο του 2013. Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.
«Καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη σημερινή βραδιά. Γιατί έτσι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να έρθουμε κοντά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να σας μιλάω με τις ώρες αλλά θα ήθελα να το ευχαριστηθούμε όσο πιο πολύ γίνεται. Να μην μιλάμε πολύ, να τραγουδάμε πολύ. Και μακάρι έτσι όπως κάθεστε τώρα αναπαυτικά στον καναπέ σας, σε λίγο να σας σηκώσουμε και να χορέψετε». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο Πάνος Κιάμος τους τηλεθεατές του MEGA πριν τραγουδήσει το «Δεν μου περνάς».
Σε αυτό το πάρτι, όμως, ο Πάνος Κιάμος δε είναι μόνος. Δίπλα του θα βρεθούν οι: Josephine, Goin’ Through, Bo και Κωνσταντίνος Παντελίδης.
Ακόμα, ο Πάνος Κιάμος παρουσιάζει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στο MEGA, το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Στα Χειρότερα» και το επίσημο video clip του που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music.
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα


