
Ολυμπιακός : Εκεί που νόμιζε ότι το… ξόρκισε
Πώς το είπε ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου: «Δε θέλουμε να δούμε δύο καλές ομάδες, αλλά τρεις. Να δούμε δύο καλές ομάδες και έναν καλό διαιτητή, για να δούμε ένα πολύ καλό θέαμα»
Έψαχνε μια τέλεια νύχτα. Βρέθηκε σε μια «καταραμένη». από εκείνες που σε κάθε ευκαιρία σου επιβεβαιώνουν το χαρακτήρα τους.
Και όταν νόμιζε πως τελικά το «ξόρκισε» το κακό, πώς το ξεγέλασε;
Του προέκυψε και μια κατραπακιά από τη γερμανική ομάδα των διαιτητών στη μια στιγμή που εν πολλοίς έκρινε και τον νικητή.
Πώς το είπε ο Μαρτινς στη συνέντευξη Τύπου: «Δε θέλουμε να δούμε δύο καλές ομάδες, αλλά τρεις. Να δούμε δύο καλές ομάδες και έναν καλό διαιτητή, για να δούμε ένα πολύ καλό θέαμα».
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν

