Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας που έχουν συνταράξει το ελληνικό θέατρο μίλησε ο ηθοποιός Τόνι Δημητρίου ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA.

Ο Τόνυ Δημητρίου αποκάλυψε ότι και ο ίδιος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, όταν τον φλέρταραν άνδρες σκηνοθέτες. Ευτυχώς η προσέγγιση όπως ο ίδιος είπε ήταν ευγενική και μετά την άρνησή του δεν υπήρξε πίεση και παρατράγουδα. Ίσως γιατί όπως δηλώνει ο ίδιος «εγώ ήμουν πάντα ωμός».

«Με έχουν φλερτάρει. Με έχουν προσεγγίσει ευγενικά σε δύο περιπτώσεις άνδρες σκηνοθέτες. Ήταν κολακευτικό. Εγώ ήμουν πάντα ωμός» είπε χαρακτηριστικά.

Μου είχε αποκαλύψει η Παπαχαραλάμπους την παρενόχληση

«Το γνώριζα» με «το ήξερα» έχει τεράστια απόσταση, είπε ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μιλώντας για το ελληνικό #MeToo, και συνέχισε ότι «Το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε επιθέσεις είναι κάτι άλλο. Επίσης είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια, και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει πει το θύμα; Χαίρομαι πολύ που άνοιξαν τα στόματα. Ήξερα για μία περίπτωση που μου είχε πει το ίδιο το άτομο ότι πιέζεται, πριν από 15 χρόνια. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, γιατί θα είχα πει να πάει στην αστυνομία. Μου είχε πει η Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί αλλά δεν ήξερα το μέγεθος».

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με όσα έχουν ακουστεί. Είμαστε σε αμηχανία, δεν το χωράει ο νους μας ότι έχει συμβεί αυτό. Δε θα λείψουν από το θέατρο όσοι έχουν καταγγελθεί. Το θέατρο μπορεί χωρίς κανέναν μας», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr