Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόνι Δημητρίου : Με έχουν φλερτάρει δύο άνδρες σκηνοθέτες, ευτυχώς ευγενικά

Τόνι Δημητρίου : Με έχουν φλερτάρει δύο άνδρες σκηνοθέτες, ευτυχώς ευγενικά

Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας που έχουν συνταράξει το ελληνικό θέατρο μίλησε ο ηθοποιός Τόνι Δημητρίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA.

Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας που έχουν συνταράξει το ελληνικό θέατρο μίλησε ο ηθοποιός Τόνι Δημητρίου ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA.

Ο Τόνυ Δημητρίου αποκάλυψε ότι και ο ίδιος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, όταν τον φλέρταραν άνδρες σκηνοθέτες. Ευτυχώς η προσέγγιση όπως ο ίδιος είπε ήταν ευγενική και μετά την άρνησή του δεν υπήρξε πίεση και παρατράγουδα. Ίσως γιατί όπως δηλώνει ο ίδιος «εγώ ήμουν πάντα ωμός».

«Με έχουν φλερτάρει. Με έχουν προσεγγίσει ευγενικά σε δύο περιπτώσεις άνδρες σκηνοθέτες. Ήταν κολακευτικό. Εγώ ήμουν πάντα ωμός» είπε χαρακτηριστικά.

Μου είχε αποκαλύψει η Παπαχαραλάμπους την παρενόχληση

«Το γνώριζα» με «το ήξερα» έχει τεράστια απόσταση, είπε ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μιλώντας για το ελληνικό #MeToo, και συνέχισε ότι «Το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε επιθέσεις είναι κάτι άλλο. Επίσης είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια, και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει πει το θύμα; Χαίρομαι πολύ που άνοιξαν τα στόματα. Ήξερα για μία περίπτωση που μου είχε πει το ίδιο το άτομο ότι πιέζεται, πριν από 15 χρόνια. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, γιατί θα είχα πει να πάει στην αστυνομία. Μου είχε πει η Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί αλλά δεν ήξερα το μέγεθος».

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με όσα έχουν ακουστεί. Είμαστε σε αμηχανία, δεν το χωράει ο νους μας ότι έχει συμβεί αυτό. Δε θα λείψουν από το θέατρο όσοι έχουν καταγγελθεί. Το θέατρο μπορεί χωρίς κανέναν μας», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024