Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτας : «Μου αρέσει ο τρόπος που παλεύει η ομάδα»

Κάτας : «Μου αρέσει ο τρόπος που παλεύει η ομάδα»

Ο Όντεντ Κάτας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

Ο Όντεντ Κάτας δήλωσε περήφανος για την εικόνα των παικτών του μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο παλεύουν σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Είναι σπουδαία νίκη για εμάς. Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Οι ψηλοί μας έκαναν πολύ καλό παιχνίδι με αλλαγές στην άμυνα. Αν δεν κάναμε λάθη και παίζαμε έξυπνα, όσο το κάναμε είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτρες. Είμαι περήφανος γι αυτούς».

Για το πόσο αλλάζει την εικόνα η απουσία του Νέντοβιτς: «Από τη στιγμή που λείπει ο Νέντοβιτς έχουμε οδηγηθεί σε ψηλά σχήματα. Κάποιες φορές έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μας λείπει η ποιότητα του Νέντοβιτς. Ελπίζουμε να επιστρέψει άμεσα. Έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε αλλαγές σε άμυνα και επίθεση μέχρι να επιστρέψει και εκείνος στη δράση. Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για το πόσες πιθανότητες θα έδινε στην ομάδα του με έναν πόιντ γκαρντ ακόμα: «Δεν είναι μυστικό ότι μας λείπει ένας πόιντ γκαρντ. Στην άλλη πλευρά το χρησιμοποιούμε αμυντικά. Μας έλειπε ένα γκαρντ και γι αυτό υπογράψαμε τον Μπρέι, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η κατάσταση δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αρχίζοντας από τώρα θέλουμε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν. Μου αρέσει ο τρόπος που παλεύουν οι παίκτες ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Χειριζόμαστε καλά την κατάσταση και προσαρμοζόμαστε».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024