Έπειτα από πολύωρη συνέλευση των φοιτητικών συλλόγων του ΑΠΘ που τελείωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας την Πέμπτη

Έπειτα από πολύωρη συνέλευση των φοιτητικών συλλόγων του ΑΠΘ που τελείωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, η λήξη θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αυριανής πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η αυριανή πορεία θα καταλήξει στην Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και εκεί οι φοιτητές θα προχωρήσουν σε έκδοση ανακοίνωσης που θα σημάνει και την τυπική λήξη της κατάληψης.

Αύριο έχει ανακοινωθεί προσυγκέντρωση στις 11 το πρωί στην Πρυτανεία του ΑΠΘ τόσο από φοιτητές όσο και από Ακαδημαϊκούς. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο φοιτητικό συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει τη δημιουργία σώματος της ασυνομίας εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr