Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Λήγει την Πέμπτη η κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη : Λήγει την Πέμπτη η κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ

Έπειτα από πολύωρη συνέλευση των φοιτητικών συλλόγων του ΑΠΘ που τελείωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας την Πέμπτη

Έπειτα από πολύωρη συνέλευση των φοιτητικών συλλόγων του ΑΠΘ που τελείωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, η λήξη θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αυριανής πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η αυριανή πορεία θα καταλήξει στην Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και εκεί οι φοιτητές θα προχωρήσουν σε έκδοση ανακοίνωσης που θα σημάνει και την τυπική λήξη της κατάληψης.

Αύριο έχει ανακοινωθεί προσυγκέντρωση στις 11 το πρωί στην Πρυτανεία του ΑΠΘ τόσο από φοιτητές όσο και από Ακαδημαϊκούς. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο φοιτητικό συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει τη δημιουργία σώματος της ασυνομίας εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024