Ερωτήματα για τις σχέσεις της κυβέρνησης με την Ελληνική αστυνομία θέτει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας πως «φαίνεται ότι η ΝΔ έχει εκλεκτικές σχέσεις με την Ελληνική Αστυνομία, τόσο εκλεκτικές μάλιστα που απόρρητα δεδομένα της ΕΛΑΣ πότε καταλήγουν σε κυβερνητικούς βουλευτές και πότε σε κυβερνητικές «τρολοσελίδες»».

Φακέλωμα πολιτών

Υπάρχει, λοιπόν, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, όπως καταλαβαίνουμε τις τελευταίες μέρες, «κατ’ αρχάς ένα νέο φακέλωμα των πολιτών ακόμα και με κοινωνικά και πολιτικά φρονήματα από την ΕΛΑΣ, το οποίο μάλιστα κάποιος επεξεργάζεται, ώστε, αν χρειαστεί, να φτάσει ένα πλήρες «βιογραφικό» στην κυβέρνηση και τους βουλευτές της (βλ. κ. Κυρανάκη)».

Παράλληλα όμως, σημειώνει: «Βλέπουμε στην επίσημη σελίδα των πληρωμένων τρολς της ΝΔ, τη γνωστή μας ομάδα «ευήθειας», να αναπαράγεται βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, το οποίο καταφανώς έχει τραβηχτεί από drone της ΕΛΑΣ».

Πως φτάνουν τα στοιχεία από την ΕΛΑΣ στη ΝΔ;

Και θέτει τα ερωτήματα: «Τι συμβαίνει λοιπόν με τις σχέσεις της κυβερνητικής παράταξης με την Αστυνομία; Για ποιο λόγο η ΕΛΑΣ φακελώνει με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες; Και τέλος πώς αυτά τα στοιχεία φτάνουν σε κυβερνητικά στελέχη ή σε μέσα χυδαίας προπαγάνδας της;».

Μάλιστα ο κ. Κριθαρίδης θέτει αυτά τα ερωτήματα αναπαράγοντας στο twitter ένα βίντεο της «ομάδας αλήθειας» της ΝΔ το οποίο φαίνεται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο να έχει πλάνα από drones της αστυνομίας λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωση χτες στη Νέα Σμύρνη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο