Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κορόμι

Survivor : Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κορόμι

Ο Τριαντάφυλλος από την αρχή του επεισοδίου του Survivor έδειξε την έντονη ενόχλησή του προς τον Γιώργο Κορόμι, ο οποίος τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση

Ο Τριαντάφυλλος από την αρχή του επεισοδίου του Survivor έδειξε την έντονη ενόχλησή του προς τον Γιώργο Κορόμι, ο οποίος τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη, αναφέροντας πως ο τραγουδιστής ήθελε να δωροδοκήσει εκείνον και τον Κόρο για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι.

Την επόμενη μέρα, ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους, ωστόσο ένας μεγάλος καβγάς με βαριές κουβέντες ξεκίνησε με συνέπεια ο τραγουδιστής να αρχίσει να κλαίει.

«Με έχεις κάνει και πεινάω! Λες ιστορίες!» τόνισε ο Γιώργος, κατηγορώντας τον Τριαντάφυλλο ότι πήγε να τον δωροδοκήσει με μια μπανάνα για να μην τον ψηφίσει. Ο τραγουδιστής προσπάθησε να του εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, με τον Κόρο να παίρνει στροφές!

«Είσαι δυο μήνες εδώ και είσαι ηθοποιός! Αγωνιστικά δεν είσαι ο χειρότερος; Απάντησέ μου! Δεν αντέχω να μου κάνεις τον ηθοποιό, κάνεις τον κολλητό μου για να μείνεις στο παιχνίδι. Αγωνίζομαι και παλεύω, δεν κάθομαι στην καλύβα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, είσαι τέλειος ηθοποιός και όλοι σε πιστεύαμε. Ευτυχώς χάσαμε την ασυλία, σε ψήφισα και είδαμε ποιος είσαι! Κολλητέ μου φίλε είσαι τόσο ηθοποιός. Είσαι τόσο χαζός…» ξέσπασε ο Γιώργος Κορόμι.

«Δεν είμαι ηθοποιός. Με πείραξε πάρα πολύ. Δεν είμαι ηθοποιός ρε φίλε. Είμαι ο Τριαντάφυλλος. Ό,τι έχω να σου πω το λέω μπροστά σου. Για ποιο πράγμα; Σου έπαιξα κάποιον ρόλο; Σου έκανα κάτι; Έπαιξα κάποιο άσχημο παιχνίδι τους τελευταίους δύο μήνες» τόνισε ο Τριαντάφυλλος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την αδικία εις βάρος του.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024