Ημέρα αποχώρησης είναι η σημερινή (10/03) στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν τέσσερις παίκτες των δύο ομάδων, οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ταβλαδάκης από τους «Μπλε» και οι Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη Κάσδαγλη από τους «Κόκκινους».

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε 45 λεπτά μετά την υπόδειξη του τελευταίου υποψηφίου, ο οποίος ήταν ο Τριαντάφυλλος, που υποδείχθηκε από τον Γιώργο Κόρομι που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για τους «Κόκκινους», ενώ είχε προηγηθεί η υπόδειξη του Γιώργου Ταβλαδάκη από την Άννα Μαρία Βέλλη που είχε πάρει την ατομική για τους «Μπλε».

Ωστόσο, αυτά που ακολούθησαν προκάλεσαν έντονη αναταραχή στην παραγωγή του Survivor. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, υπάρχει έντονη σκέψη για δραστικά μέτρα, τα οποία αφορούν ακόμα και για την αποβολή ενός παίκτη, έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της… αγόρευσης της Άννας Μαρίας για να υποδείξει τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως τον δεύτερο υποψήφιο από την πλευρά των «Μπλε» ακούστηκαν κάποιες κουβέντες που ουδείς στην παραγωγή άφησε να… περάσουν και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ραγδαίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα youtuber υποστήριξε πως ο Γιώργος Ταβλαδάκης, που αποτέλεσε έναν από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, μίλησε στους συμπαίκτες του, αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν έξω από το Survivor, αλλά και την άποψη που έχουν οι τηλεθεατές για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Αυτή η κίνηση από τον Γιώργο αποτελεί παραβίαση ενός από τους πιο βασικούς όρους που έχουν τεθεί από την παραγωγή στα άτομα που μπαίνουν αργότερα στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης και αυτός αναφέρει πως απαγορεύεται να γίνονται τέτοιες αποκαλύψεις.

Για τον λόγο αυτό, η παραγωγή εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποβάλλει τον Γιώργο Ταβλαδάκη από το παιχνίδι, σε περίπτωση που τελικά δεν θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, έπειτα από το επεισόδιο της Τετάρτης (10/03) και την διαδικασία αποχώρησης.

Αυτό σημαίνει πως αν τελικά δεν επιβεβαιωθούν τα spoilers που έχουν τον εν λόγω παίκτη των «Μπλε» ως τον πρώτο υποψήφιο για να φύγει από το Survivor και το κοινό αποφασίσει να τον κρατήσει στο παιχνίδι, υπάρχει το ενδεχόμενο η παραγωγή να αποφασίσει την αποβολή του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο