Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα κρούσματα κοροναϊού σε γηροκομείο στη Λέσβο

Νέα κρούσματα κοροναϊού σε γηροκομείο στη Λέσβο

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα 26 κρούσματα τα 16 είναι σε ηλικιωμένους, ενώ τα υπόλοιπα 10 σε εργαζόμενους της μονάδας. (Στην μονάδα συνολικά διαμένουν 47 ηλικιωμένοι)

Σε 26 ανέρχονται τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί έως σήμερα σε προσωπικό και ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αγίας Παρασκευής στην δυτική Λέσβο, ενώ αναμένονται αύριο και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα 26 κρούσματα τα 16 είναι σε ηλικιωμένους, ενώ τα υπόλοιπα 10 σε εργαζόμενους της μονάδας. (Στην μονάδα συνολικά διαμένουν 47 ηλικιωμένοι).

Πέντε ηλικιωμένοι νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και οι υπόλοιποι 11 σε ειδικό θάλαμο στο κτήριο του Γηροκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 47 ηλικιωμένους της μονάδας μόλις τρεις δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και εκτιμάται, ότι η καλή ανταπόκριση της υγείας τους οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ανοσίας που πρόλαβαν να αναπτύξουν από την πρώτη δόση του εμβολίου.

Μπαίνει στο βαθύ κόκκινο η Λέσβος;

Έξαρση στα κρούσματα κοροναϊού αντιμετωπίζει η Λέσβος τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από 1 Μαρτίου έως σήμερα 10 Μαρτίου έχουν καταγραφεί 109 νέα κρούσματα κοροναϊού.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Λέσβο καταγράφτηκαν 53 νέα κρούσματα κοροναϊού.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε σήμερα ο ΕΟΔΥ ,ο μέσος όρος του επταημέρου είναι 11,29 κρούσματα ενώ ανά 100 χιλιάδες κατοίκους αντιστοιχούν 19,67 κρούσματα.

Αυτή την στιγμή το νησί της Λέσβου βρίσκεται στο κόκκινο και αναμένει τις ανακοινώσεις του υπουργού πολιτικής προστασίας Νίκου Χαρδαλιά την Παρασκευή όπου πιθανότατα θα μεταφέρει την Λέσβο στο βαθύ κόκκινο με τους αυστηρούς περιορισμούς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024