Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το like του Χόρχε Μέσι στον Λαπόρτα που άναψε… φωτιές

Το like του Χόρχε Μέσι στον Λαπόρτα που άναψε… φωτιές

Ένα like του Χόρχε Μέσι στην επισημοποίηση της επιστροφής του Ζουάν Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα, ήταν αρκετό για να γίνει και πάλι… χαμός αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι!

Αέρας αισιοδοξίας υπάρχει στη Βαρκελώνη από χθες το βράδυ μετά την ανακοίνωση του Ζουάν Λαπόρτα στην προεδρία του συλλόγου! Ο 59χρονος δικηγόρος επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα μετά από 11 χρόνια απουσίας, θέλοντας να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης.

Δεν είναι μυστικό, ότι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους του Λαπόρτα, είναι να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι. Ο Καταλανός δικηγόρος έχει υποσχεθεί πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην σύλλογο, ενώ γνωστό είναι και πως οι δύο άνδρες διαθέτουν άριστες σχέσεις.

Μάλιστα, η νίκη του Λαπόρτα φαίνεται πως άρεσε και στον πατέρα του 33χρονου. Ο Χόρχε Μέσι έκανε like στη δημοσίευση της Μπαρτσελόνα που ανακοινώνει πως ο Λαπόρτα αναλαμβάνει τον σύλλογο, με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να παίρνουν «φωτιά» και να κάνουν λόγο για ένα… σήμαδι παραμονής του Pulga στο «Καμπ Νόου»!

Laporta confirma que Leo Messi le ha felicitado . Su padre Jorge Messi da me gusta a su elección en la cuenta de Instagram del Barcelona….Buena sintonía pic.twitter.com/hVZMr8tQfj

— Alfredo Martínez (@Alfremartinezz) March 8, 2021

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024