Παναθηναϊκός : «Έσωσε τον Μπόλονι ο Ντρεοσί»
Ο ρουμανικός Τύπος θεωρεί ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ κράτησε τον Ρουμάνο στο πόστο του στον Παναθηναϊκό.
Στην κρίση που διέρχεται ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε η ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro. Στο ρεπορτάζ της καταγράφει τι έχει συμβεί από το Σάββατο και έπειτα, μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το χρονικό τελειώνει το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο ο Πιέρ Ντρεοσί έσωσε τη δουλειά του Μπόλονι. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής φέρεται να εξήγησε στον Αλαφούζο ότι πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.
Το ρεπορτάζ εστιάζει στην αντίδραση του Ντρεοσί, ως τον άνθρωπο ο οποίος έχει αποτρέψει την αποπομπή του Μπόλονι. Έχει την αξία αφού επικαλείται δικές του πληροφορίες και τονίζει πως η κατάσταση στο Τριφύλλι παραμένει αβέβαιη.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442