Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Τον διαιτητή που θα διευθύνει το εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ (10/3, 17:15) γνωστοποίησε το απόγευμα η ΚΕΔ.
Συγκεκριμένα, στην πόλης της Φθιώτιδας θα βρεθεί ο Στάθης Γκορτσίλας από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας με βοηθούς τη Χρυσούλα Κουρομπύλια και τον Αντώνη Δίπλαρη. Τέταρτος ορίστηκε ο Ζαχαριάδης, ενώ στο VAR ο Φωτιάς και βοηθός VAR θα είναι ο Χριστάκογλου.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.
Η Λαμία μετά τη νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον Βόλο έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 19 πόντους σε 24 παιχνίδια, ενώ οι Θεσσαλοί είναι στην τελευταία θέση με 16 πόντους σε 24 ματς.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!