Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζει πρόταση για Ντε Λιχτ η Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει πρόταση για Ντε Λιχτ η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Ματάις Ντε Λιχτ και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προβληματίζεται από τα αμυντικά προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και ο Νορβηγός τεχνικός εξετάζει διάφορες λύσεις, ώστε να ενισχύσει τους «κόκκινους διαβόλους» την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «TodoFichajes», ο Σόλσκιερ σκέφτεται την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Γιουβέντους, Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος κοστίζει 90 εκατ. ευρώ, με τον 21χρονο Ολλανδό αμυντικό να έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Μάλιστα οι κόκκινοι διάβολοι είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση το καλοκαίρι στους μπιανκονέρι για να τον αποκτήσουν, με την ιταλική ομάδα να ψάχνει κιόλας άμεσα χρήματα, διότι έχει χτυπηθεί έντονα από τον κορωνοϊό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής Ολλανδός στόπερ αποκτήθηκε το 2019 από τον Άγιαξ αντί 75 εκατ. ευρώ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024